21.9.2020.

Europsko seniorsko prvenstvo u slalomu

M. Marinic foto1 min 2

U subotnjem polufinalnom programu hrvatska kanuistica Katja Bengeri nije uspjela izboriti ulazak u finale. Zahtjevno postavljenu stazu završila je na 19. mjestu. Nastup u ekipnim vožnjama discipline 3xK1 na ovom prvenstvu su završili i hrvatski kajakaši Ren Korpes, Thomas Ukalović i Roko Bengeri zauzevši 10. mjesto. Program Europskog prvenstva u slalomu završen je nastup hrvatske reprezentacije vožnjom Matije Marinića koji nije uspio izboriti nastup u finalu ali i 16. mjesto svrstava ga među 9 najuspješnijih nacija u ovoj disciplini. 

Katja Bengeri i Matija Marinić u polufinalu Europskog prvenstva u slalomu

Marinic M mala

U današnjim utrkama vožene su izlučne utrke u svim pojedinačnim disciplinama u kojima su plasman u polufinale izborili Matija Marinić u disciplini C1 koje će se voziti u nedjelju, kao i Katja Bengeri koja će nastupiti u sutrašnjiem polufinalu kanuistica. 

Roko Bengeri, Ren Korpes i Thomas Ukalović nisu se uspjeli izboriti za daljnja natjecanja u pojedinačnim vožnjama kajakaša te ih čeka sutrašnji nastup u ekipnim vožnjama u disciplini 3xK1. Djelomičan prijenos sutrašnjih utrka može se pratiti uživo preko Facebook stranice: https://www.facebook.com/ECAlivevideo, a rezultati preko linka: https://siwidata.com/canoelive/#/splash/eca/1374

Svim našim sportašima želimo uspješan nastup u daljnjem programu natjecanja. 

PRIJENOS UŽIVO I REZULTATI EUROPSKOG SENIORSKOG PRVENSTVA U SLALOMU 

Livestream možete pratiti danas (petak 18.9.2020.) na linku: https://www.youtube.com/canoeeurope

Prijenos subotnjeg i nedjeljnog dijela natjecanja prenosi Češka TV, RTV Slovenija, ORF Austrija, RAI Italija... te zbog TV prava nije omogućen prijenos uživo preko ECA youtube kanala. Neke dijelove natjecanja možete uživo pratiti preko Facebook stranice https://www.facebook.com/ECAlivevideo

Livestream rezultata možete pratiti na linku: https://siwidata.com/canoelive/#/splash/eca/1374

Poziv i odluka o sazivanju Izborne skupštine HKS 
                                                                                                                                         Poziv i odluku možete pronaći ovdje.
 

SDUŠ poziva na pridržavanje preporuka o održavanju sportskih natjecanja

Središnji državni ured za šport (SDUŠ) uputio je poziv svim nacionalnim sportskim savezima i krovnim udruženjima na pridržavanje preporuka o održavanju sportskih natjecanja koje je izdao Hrvatski zavod za javno zdravstvo, jer porast broja zaraženih pokazuje da pandemija koronavirusa još uvijek traje. Cijeli poziv možete pronaći ovdje.

UPUTE HKS-A

Upute klubovima i vođama ekipa za sigurnu provedbu kajakaških natjecanja u RH tijekom epidemije virusa SARS-Cov-2 (bolesti COVID-19) možete skinuti OVDJE.

Predložak za evidenciju sudionika na natjecanju OVDJE.


Copyright (c) Hrvatski kajakaški savez 2014. All rights reserved.